Meteen naar de inhoud

ECONOMISCHE MISSIE NAAR ZUID-AFRIKA

Bent u werkzaam in groene waterstof, circulaire afvalverwerking of in de toekomstgerichte land- en tuinbouw? En wilt u zakendoen in Zuid-Afrika? Neem dan deel aan de economische missie naar Zuid-Afrika van 15 tot en met 20 oktober 2023.

Nederlandse bedrijven uit deze sectoren kunnen tijdens deze missie netwerken, marktkansen ontdekken en in contact komen met zakenpartners en opdrachtgevers.

Voor wie?Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren groene waterstof, circulaire afvalverwerking en toekomstgerichte land- en tuinbouw.

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers om aan deze missie deel te nemen.
Kosten en deelname:Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 deelnemers). Let op, iedere deelnemer dient zich apart aan te melden. Het is belangrijk om u aan te melden met uw zakelijk e-mailadres. Aanmelden kan tot en met 15 augustus 2023. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Wij zorgen voor lokaal vervoer. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname na sluiting van de aanmeldperiode.
Meer weten:Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met: 

Jos Hermsen, Projectmanager Missies bij RVO, E: jos.hermsen@rvo.nl 
Karin Schipper, Projectmanager Missies bij RVO, E: karin.schipper@rvo.nl
OrganisatieDe Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Pretoria, het Nederlands consulaat-generaal in Kaapstad en betrokken brancheorganisaties.