Meteen naar de inhoud

Economische missie Vietnam: Agrofood, Water & Logistiek

Bent u actief in agrofood, water of logistiek? En wilt u uw marktkansen onderzoeken in Vietnam? Neem dan deel aan de economische missie naar Vietnam. Deze missie komt onder leiding te staan van bewindspersonen en van de zakelijk missieleider Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW. De bewindspersonen kondigen wij later aan.

Deze economische missie vindt plaats parallel aan het Staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Vietnam. 

Deelname staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

Agrofood
– Water
– Logistiek

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om aan deze missie deel te nemen. Meer informatie over de sectoren en marktkansen vindt u op de website.

Waarom deelnemen?
Aanmelden kan tot 16 januari 2024.

Kosten:
Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 personen). Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 475. Reis- en verblijfkosten, visumkosten en extra kosten bij matchmaking (bijv. eventuele persoonlijke transfers) zijn voor eigen rekening.

Meer weten?
Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met de RVO projectleiders voor deze missie: Hanneke Bogaerts (hanneke.bogaerts@rvo.nl) en Margriet Veenstra (margriet.veenstra@rvo.nl)

Organisatie:
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met de ministeries van Buitenlandse Zaken, LNV en I&W, de Nederlandse ambassade in Hanoi, het Nederlands consulaat-generaal in Ho Chi Min-stad en betrokken brancheorganisaties.
MEER INFORMATIE EN AANMELDEN