Ga naar de inhoud

Exportparel 2023 – Makorian B.V.

Makorian B.V. – The Chesterfield Brand is uitgeroepen tot Exportparel 2023.

Op 21 november waren wij te gast voor een bedrijfsbezoek bij Koninklijke NNZ B.V. Vorig jaar mocht Anastasiya Burakova namens NNZ de Exportparel in ontvangst nemen. Zij vond het dan ook erg leuk om de Exportparel dit jaar te mogen uitreiken. Koos Hoving van Makorian B.V. nam deze graag in ontvangst, een waardig opvolger voor deze waarderingsprijs.

Het juryrapport wordt afgesloten met de opmerking ‘De jury acht het een prestatie van formaat dat de onderneming haar internationale groei weet vast te houden en dit doet met oog voor de wereld en met een duurzame blik op de toekomst’.

De belangstelling voor het bedrijfsbezoek aan NNZ was groot. Len Boot vertelde over honderd jaar NNZ en ook de rondleiding werd als zeer indrukwekkend ervaren. Na afloop was er natuurlijk nog het afsluitend buffet waar nog lang werd nagepraat. Kortom, wij kijken terug op weer een mooie bijeenkomst.

Zeker niet onbelangrijk om te vermelden is dat de award van de Exportparel is aangeboden door Customize-it, de drankjes zijn aangeboden door Nanninga Consultancy en de koffie en thee door NNZ.