Ga naar de inhoud

Foyersessie een groot succes

Kiel Windeweer, niet iedereen zal verwachten dat ze daar een prachtige evenementenlocatie hebben. Dat dit wel degelijk het geval is werd ons op 22 mei duidelijk. Wij hebben daar in een zeer sfeervolle setting onze Algemene Ledenvergadering en aanvullende informatiesessie over AI (Artificial Intelligence) kunnen organiseren.

Bas Prins van FortyTwoAI was uitgenodigd om ons bij te praten over de ontwikkelingen inzake AI en dat deed hij met verve. Hij had wel de hele avond over dit onderwerp door kunnen praten.
Niet alleen ChatGPT maar alle mogelijkheden die er nu al zijn op dit gebied kwamen aan de orde. Bas legde uit waarom AI nu al zo relevant is en in de toekomst helemaal niet meer weg te denken is.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op https://www.linkedin.com/in/basprins/ of op https://www.fortytwoai.nl/.

Gelukkig zat het weer mee deze avond en konden we buiten het netwerkbuffet gebruiken. Na afloop kregen alle deelnemers een fles Chateau d’Export mee, onze eigen wijn. Deze wijn is te koop voor € 10,00 per fles. Bent u hierin geïnteresseerd, neem dan contact op met ons secretariaat.

Dit was onze versie van het verslag, hieronder de ChatGPT versie.

Op 22 mei vond onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats op de prachtige locatie De Amshoff in Kiel-Windeweer. Het was een bijeenkomst vol hoogtepunten en memorabele momenten.

Allereerst willen we stilstaan bij het afscheid van ons gewaardeerde bestuurslid, Ruben Beuker. Tijdens de bijeenkomst hebben we hem bedankt voor zijn waardevolle bijdrage en inzet. We wensen hem veel succes in zijn toekomstige endeavours en hopen hem nog vaak terug te zien op onze evenementen.

Een ander hoogtepunt van de dag was de boeiende presentatie Bas Prins over Artificial Intelligence. Bas nam ons mee in de wereld van AI, waarbij de mogelijkheden en uitdagingen van deze snel ontwikkelende technologie op een heldere en inspirerende manier werden belicht. Het heeft ons allemaal aan het denken gezet over hoe we AI binnen onze eigen organisatie en werkgebied kunnen toepassen.

Na het formele gedeelte van de vergadering was er gelegenheid om te netwerken en te genieten van een heerlijk buffet. De barbecue in de buitenlucht zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer, waar oude en nieuwe contacten werden gelegd en ervaringen werden uitgewisseld.

Een bijzondere verrassing was de presentatie van onze eigen wijn, Château d’Export. Elk lid ontving een fles van deze exclusieve wijn als aandenken aan deze geslaagde dag. We hopen dat u net zo zult genieten van deze wijn als wij genoten hebben van uw gezelschap.

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst en bedanken iedereen voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. We zien u graag terug bij onze volgende activiteit.