Meteen naar de inhoud

GOED VOORBEELD DOET GOED VOLGEN!

Als Exportclub Noord willen we graag een stap zetten richting een nog betere netwerkclub voor onze leden. Hiervoor is echter wel een financiële impuls nodig. Onze penningmeester heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering een oproep gedaan aan de leden om de club extra financieel te ondersteunen. Al vrij snel na de ALV meldden zich de eerste twee bedrijven, Nedmag B.V. en Nanninga Consultancy, met de toezegging om een extra financiële bijdrage te doen. Hier zijn we natuurlijk al hartstikke blij mee maar hoe mooi zou het zijn als dit goede voorbeeld een breder vervolg gaat krijgen.

Bent u ook in de gelegenheid om een vrijwillige extra bijdrage te doen, neem dan contact op met ons secretariaat. U bepaalt zelf de hoogte van de vergoeding. Met alle bijdragen zijn wij erg blij. Informeert u gerust ook eens naar de sponsormogelijkheden van onze bijeenkomsten.

U zou ons ook kunnen helpen door het aandragen van nieuwe leden. Kent u bedrijven waarvoor de Exportclub ook een interessant netwerk kan zijn, neemt u hen dan mee naar de eerstvolgende bijeenkomst. Natuurlijk mag u ze ook meteen aanmelden als nieuw lid.

We kijken uit naar veel positieve reacties zodat we op de ingeslagen weg kunnen blijven doorgaan. Samen houden we dit netwerk sterk.