Meteen naar de inhoud

HANDELSMISSIE INDIA MET MP MARK RUTTE

Is uw bedrijf internationaal actief in duurzame voedselsystemen, medische techniek of in Key Enabling Technologies (KET)? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in India? Neem dan van 10 tot en met 14 september 2023 deel aan de handelsmissie naar India. Minister-president Mark Rutte heeft het voornemen om bij een deel van de missie aan te sluiten (onder voorbehoud van officiële bevestiging). Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

Voor wie?Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:
Duurzame voedselsystemen (Bangalore en Mumbai/Pune of Hyderabad);Medische techniek (Bangalore, Hyderabad);Key Enabling Technologies (KET) (Bangalore, Hyderabad).Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers en start-ups uit om aan deze missie deel te nemen. Meer informatie over deze missie, de sectoren en marktkansen vind u op de website.
Aanmelden:Meld u uiterlijk 3 juli 2023 aan voor deze handelsmissie. Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden.
Kosten:Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 personen). Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 475. Reis- en verblijfkosten en eventuele extra kosten voor individuele matchmaking (bijvoorbeeld persoonlijke transfers) zijn voor eigen rekening.

Let op: op deze missie is een Covid-19 clausule van toepassing.
Meer weten:Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Hanneke Bogaerts, projectmanager Missies bij RVO 
E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Margriet Veenstra, projectmanager Missies bij RVO
E: margriet.veenstra@rvo.nl
OrganisatieDe Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Nederlands economisch netwerk in India en betrokken brancheorganisaties.