Meteen naar de inhoud

HANDELSMISSIE MAAKINDUSTRIE NAAR PRAAG EN MSV BRNO IN TSJECHIË

Bent u als ondernemer actief in de mkb–maakindustrie? En wilt u meer weten over kansen in Tsjechië voor export of het uitbesteden van productie? Ga dan mee met de handelsmissie Maakindustrie van 9 oktober tot en met 12 oktober 2023 naar Praag en bezoek ook de industriebeurs MSV in Brno.

Voor wie?Deze missie is voor het Nederlandse mkb in de maakindustrie, die vooral actief zijn in de volgende sectoren:automobielindustrie;zwaar transport en transportsystemen;lucht- en ruimtevaart;datagestuurde mobiliteit en transportoplossingen;optica, fotonica en lasertechniek;defensie.Ook voor bedrijven die in Tsjechië:de lokale markt willen onderzoeken;zakendoen, of willen gaan doen in deze sectoren;zakelijke partners zoeken en/of bestaande contacten willen onderhouden;de mogelijkheden willen onderzoeken om werk uit te besteden aan Tsjechië (‘nearshoring’).
Deelname en kosten:Deelname aan deze handelsmissie kost € 500 exclusief btw per bedrijf (maximaal 2 personen per bedrijf). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 250 exclusief btw extra per persoon. Iedere persoon meldt zich apart aan. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 augustus 2023.Reis- en verblijfskosten en individuele kosten zijn voor eigen rekening.
Meer weten:Neem dan contact op met:
Olav Masseling, Business Development Coördinator Centraal en Oost Europa, RVO
E: olav.masseling@rvo.nl
OrganisatieDe Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Praag en de Koninklijke Metaalunie. De missie is in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.