Meteen naar de inhoud

HANDELSMISSIE MARITIEME SECTOR NAAR LONDON INTERNATIONAL SHIPPING WEEK 2023

U bent actief in de maritieme sector, in het bijzonder met innovatie, duurzaamheid of maritieme dienstverlening? En u wilt zakendoen in het Verenigd Koninkrijk (VK)? Neem dan van 13 tot en met 15 september 2023 deel aan de handelsmissie naar de London International Shipping Week.

De London International Shipping Week (LISW) is belangrijk voor de wereldwijde maritieme sector en scheepvaart. Meer dan 30.000 professionals komen hier samen.

Voor wie?De missie is voor Nederlandse scale-ups, mkb en organisaties in de maritieme sector die actief zijn op de 3 genoemde hoofdthema’s van de Shipping Week (business & technology innovation, decarbonisation en compliance).
Deelname en kosten:Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie (maximaal 2 personen per organisatie). Iedere extra persoon kost € 250 extra exclusief btw. Iedere persoon meldt zich apart aan.
Aanmelden kan tot uiterlijk 13 augustus 2023.Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.
Meer weten:U kunt bij vragen contact opnemen met:
Bernice Bockting
E-mail: bernice@exportpartner.com
OrganisatieDe Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het NBSO in Manchester, de Nederlandse ambassade in Londen en Export Partner. De missie is in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.