Meteen naar de inhoud

INDIVIDUELE CONSULTGESPREKKEN FRANKRIJK

Frankrijk behoort al jarenlang tot de top 5 van belangrijkste handelspartners voor Nederland. Het is ook nog de nummer twee markt van Europa, de 7de economie van de wereld, en dat allemaal op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. Franse afnemers zijn steeds meer op zoek naar innovatieve leveranciers uit Nederland. Maar liefst 8% van onze export gaat naar Frankrijk. Dat zou veel hoger kunnen zijn. 

Veel ondernemers lopen aan tegen de taal, de cultuur, de manier van zakendoen, én het vinden van de juiste ingangen. Onze partner TRANSFER.LC biedt reeds 25 jaar een interessante oplossing hiervoor vanuit hun kantoor te Parijs.

Op vrijdag 22 september organiseert World Trade Center Leeuwarden, in samenwerking met onze partner TRANSFER.LC, individuele kosteloze consultgesprekken over Frankrijk. De gesprekken zijn bedoeld voor bedrijven die interesse hebben om in het land zaken te doen of die hun bestaande omzet willen verhogen. Deze individuele gesprekken duren 45 minuten per organisatie en worden gevoerd met de landspecialisten van TRANSFER.

Het consult biedt u de kans om meer omzet te halen uit de Franse markt. Het creëren van ingangen bij gerenommeerde Franse partijen, variërend van grote retailketens, bouwondernemingen, energiebedrijven, multinationals, ziekenhuizen, overheidsinstanties, hightechreuzen, en landbouworganisaties. Tijdens de sessie kunt u al uw vragen stellen, bijvoorbeeld over kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden voor uw organisatie.
Meer informatie en aanmelden