Meteen naar de inhoud

MULTI-SECTORALE HANDELSMISSIE ZWEDEN

Van 5 tot en met 9 november 2023 organiseren wij een multi-sectorale handelsmissie naar Zweden om uw kansen te onderzoeken en in contact te komen met potentiële zakenpartners. Het programma van deze handelsmissie richt zich op de driehoek Göteborg, Malmö en Stockholm. Deze handelsmissie wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Market Link Scandinavia AB.

Wat bieden wij:
… overdag een individueel programma met afspraken met potentiële partners of afnemers;… in een aantal dagen meer inzicht te krijgen in de kansen voor uw bedrijf in Zweden;… indien relevant, in contact te komen met de Zweedse overheden/ overheidsinstellingen en de Nederlandse ambassade;… kennismaking en ervaringsuitwisseling met andere deelnemers in de avonduren.

Maximaal 15 bedrijven kunnen aan deze handelsmissie deelnemen. Voor meerinformatie en de aanpak:Ontdek meer en meld je aan
Proces
Intake
Naar aanleiding van een persoonlijk intakegesprek in Nederland, waarbij uw bedrijf, producten/diensten en uw wensen voor de markt in kaart worden gebracht, wordt een opdrachtbeschrijving met zoekprofiel opgesteld.
 
Selectie
We traceren en selecteren interessante en geïnteresseerde gesprekspartners voor u en uw bedrijf. Dit kunnen handelspartners zijn in de vorm van agenten, distributeurs, leveranciers, klanten of importeurs. Uw bedrijf wordt in de lokale taal geïntroduceerd bij potentiële gesprekspartners. Bij voldoende interesse vanuit de markt worden afspraken ingepland en reist u af naar Zweden en bezoekt de geïnteresseerde gesprekspartners op locatie. Alles wordt tot in detail voorbereid, zodat u zich volledig kunt richten op uw gesprek met potentiële samenwerkingspartners.
 
Handelsmissie
Wij doen de voorbereiding en begeleiding van marktoriëntatiereizen voor handelsdelegaties. Samen met 6-15 andere bedrijven reist u naar Zweden. Hier ontvangt u een individueel matchmaking programma met afspraken. We zorgen ervoor dat u het maximale uit uw reis haalt; zakelijke contacten, netwerken en uitwisseling van ervaring en informatie.
Aanmelden
Subsidie
Voor deze handelsmissie kunt u 50% subsidie ontvangen van de RVO of
provincie Groningen of Drenthe, mits u aan de voorwaarden voldoet. Stapelen is niet mogelijk.
Over Market Link Scandinavia ABOnze partner Market Link is gespecialiseerd in de Nordics en de activiteiten van Market Link richten zich op het leggen van zakelijke contacten tussen bedrijven uit Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. De focus ligt op het ondersteunen van bedrijven richting de Noordelijke landen en op het creëren van het juiste raamwerk voor een succesvolle marktentree. Sinds 1985 hebben ze meer dan 2000 bedrijven ondersteund bij het opstarten en uitbreiden van exportgerelateerde activiteiten.