Meteen naar de inhoud

Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe

22 t/m 26 april 2024

Hannover Messe
Hannover Messe is de grootste industriebeurs van de wereld. Deze editie laten 4.000 bedrijven zien hoe klimaatneutraliteit kan worden bereikt met elektrificatie, digitalisering en automatisering. Wilt u daar onderdeel van zijn? Meld u dan aan voor het Nederland Paviljoen op Hannover Messe 2024.

Voor wie? 
Bent u actief in machinebouw, elektrotechniek, energietechnologie en digitale industrie? En wilt u internationaal ondernemen? Neem dan deel aan het Nederland (NL) Paviljoen op Hannover Messe 2024.

Nederland Paviljoen 
Bedrijven die digitale systemen en technologie ontwikkelen, produceren en gebruiken als integrale waardeketen zijn belangrijk voor een duurzame industrie en samenleving. Deze bedrijven, de overheid, topsectoren en kennisinstituten bundelen hun krachten in het Nederland Paviljoen in hal 8.

NL Start-up & scale-up Paviljoen
Naast het NL Paviljoen is er ook het Nederlandse start-up & scale-up Paviljoen in hal 17. Psps business abroad organiseert dit paviljoen in samenwerking met Willem Drost (Enterprise Solutions). De programma’s van beide paviljoens worden op elkaar afgestemd en aangevuld omdat wij geen ecosysteem zijn zonder start-ups en scale-ups.

Impressie NL Paviljoen Hannover Messe 2023
Zie hier een impressie van dag 1 en dag 2 van het NL Paviljoen op de Hannover Messe 2023 ter inspiratie.

Deelname:Meld u aan voor deelname aan het NL Paviljoen op Hannover Messe 2024. U kunt zich aanmelden tot 29 februari op de website van FME.
Meer weten:Heeft u vragen over deelname aan het NL Paviljoen in hal 8? Neem dan contact op met: Hannah Verhage, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
E:  hannah.verhage@rvo.nl
T: +31 6 2189 5351

Bregje Korteweg, 
E: bregje.korteweg@rvo.nl
T: +31 6 2508 3538

Jennifer Schrage, FME
E: hannovermesse@fme.nl