Ga naar de inhoud

NL Paviljoen op Biofach 2025

Vakbeurs BIOFACH 2025 wordt gehouden in Neurenberg (Duitsland). Het is wereldwijd de belangrijkste internationale vakbeurs voor biologische voeding. In Duitsland zijn beurzen belangrijk om in contact te komen met inkopers. En om een goed netwerk op te bouwen.

De vakbeurs trekt dan ook regionale, nationale en internationale bezoekers. Zij komen naar ‘Neurenberg Messe’ om alles te weten te komen over biologische landbouw en voeding. En om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Ook in 2024 was BIOFACH weer erg succesvol. Die editie trok 2.550 exposanten en 35.000 bezoekers uit 94 landen.

NL Paviljoen

Op BIOFACH 2024 organiseerden wij een NL paviljoen; een fysieke plek op de beursvloer waar Nederlandse bedrijven zich konden presenteren. Door het grote succes van die editie organiseren wij dit in 2025 opnieuw.

Het NL paviljoen op BIOFACH 2025 komt in hal 5 te staan.

Waarom deelnemen?

Deelnemers kunnen op het NL paviljoen:

  • hun bedrijf en/of biologische producten presenteren aan regionale, nationale en internationale bezoekers;
  • netwerken binnen het vakgebied van biologische voeding en landbouw;
  • kennisdelen.

Deelname en kosten 

Deelname aan het NL paviljoen op BIOFACH 2025 kost € 1.379 per organisatie, exclusief btw (maximaal 2 personen). Dit is inclusief de mede-exposantenkosten die wij afdragen aan de vakbeurs zelf.

Voor ieder extra persoon betaalt u € 250 exclusief btw.

Reis- en verblijfkosten zijn voor uw eigen rekening.

Aanmelden

Heeft u interesse om mee te doen aan dit paviljoen? Vuld dan het formulier in via de onderstaande knop. Wij laten het u dan automatisch weten als u zich kunt aanmelden. Dit kan waarschijnlijk vanaf eind augustus 2024.

Organisatie

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) organiseert dit paviljoen. Het ministerie werkt daarbij samen met het LNV Attaché Netwerk (LAN) van de Nederlandse ambassade in Berlijn en met RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Meer weten?

Heeft u vragen over het NL Paviljoen op BIOFACH 2025? Neem dan contact op met:

Mike van Leeuwen, Projectmanager Missies en Beurzen bij RVO
E: mike.vanleeuwen@rvo.nl