Meteen naar de inhoud

Open sollicitatie

Beste Exportclub Noord netwerk,

Via deze weg wil ik laten weten dat ik op zoek ben naar een nieuwe en uitdagende baan als International Sales Manager! Exportclub Noord ken ik als een behulpzaam en verbindend platform wanneer het gaat om internationaal ondernemen, daarom heb ik besloten mijn profiel te delen via dit platform omdat ik geloof dat het mij direct verbindt met de juiste bedrijven in de exportsector.

Als technisch bedrijfskundige met meer dan een decennium aan internationale commerciële ervaring in onder andere de machinebouw en spareparts, breng ik de nodige ervaring met mij mee. De laatste jaren heb ik diverse key accounts beheerd in de Europese en Amerikaanse regio’s en ben ik actief betrokken geweest bij productinnovaties en strategieën tot marktuitbreiding. Mijn ervaring als bruggenbouwer tussen commercie en engineering heeft mij gevormd tot een zelfstartende business developer met een sterke affiniteit voor techniek.

Kortom, wat kan ik jullie als exporterende bedrijven bieden? 1) Marktonderzoek, het openen van nieuwe deuren en relatiebeheer; 2) Technische producten en oplossingen presenteren en adviseren; 3) Internationale ervaring, comfortabel met diverse culturen en lagen; 4) Ruime ervaring met onderhandelingen en de verkoop van kapitaalgoederen; 5) Resultaatgericht.

Dus, zijn jullie als exporterend bedrijf op zoek naar versterking in het team op het vlak van internationale sales en business development? Dan kom ik graag met jullie in contact! Zie mijn CV voor verdere details en contactgegevens. Deze is op te vragen bij het secretariaat.

Met vriendelijke groeten,

Franklyn Wolf