Meteen naar de inhoud

Save the date: Handelsmissie Cybersecurity

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in cybersecurity? Wilt u meer weten over de kansen voor uw bedrijf in Amerika? Of wilt u in contact komen met belangrijke spelers uit Noord-Amerika op het gebied van cybersecurity? Reserveer dan 5 tot en met 10 mei 2024 in uw agenda, en ga mee naar de RSA Conference in San Francisco.

RSA Conference
Een bezoek aan de RSA Conference staat in deze missie centraal. Het is de grootste cybersecurity conferentie ter wereld. U vindt alle belangrijke internationale spelers op het gebied van IT-security op deze beurs. Reden genoeg om naar San Francisco af te reizen. 

NL Paviljoen
InnovationQuarter en RVO organiseren dit jaar wederom een collectieve deelname aan de RSA Conference, in de vorm van het NL Paviljoen. Het Paviljoen stelt 8 Nederlandse cybersecuritybedrijven in de gelegenheid om te exposeren voor een internationaal publiek.

Deelname en kosten:
In januari kunt u zich aanmelden voor deelname. Deelname kost € 500 per organisatie (maximaal twee deelnemers per organisatie). Bij meer dan twee deelnemers per organisatie betaalt u €250 per extra deelnemer.

Meer weten:Heeft u nog vragen over deze missie? Neem dan contact op met Alexander van der Kaa,
Projectmanager Missies bij RVO, E: alexander.vanderkaa@rvo.nl of
Ka Keung Leung, Projectmanager Missies bij RVO, E: ka.leung@rvo.nl

Heeft u vragen over het NL Paviljoen? Neem contact op met Martine Koole,
Projectmanager Internationalisering Cybersecurity bij InnovationQuarter, E: martine.koole@innovationquarter.nl

Organisatie:De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het Consulaat Generaal in San Francisco en InnovationQuarter
MEER INFORMATIE