Officiële lancering ‘Make it in the North’

Gepubliceerd op: 3-07-2019 om 08:05 uur


Make it in the North 
Make it in the North is een online platform voor bedrijven en internationaal georiënteerd talent in Noord-Nederland. Het heeft alles wat bedrijven en talent nodig hebben om elkaar te vinden en een succesvol professioneel bestaan op te bouwen in Groningen, Friesland en Drenthe.
Het platform heeft een job portal, career events, regionale sector informatie, een digitale kaart met internationale bedrijven, nieuws en cultuur – en allemaal in het Engels!

Future Work x Make it in the North 
Om de lancering van het platform te vieren, is op 11 juli een fantastisch career event gepland in Groningen. Dit Engelstalige career event is voor zowel talent als bedrijven zeer aantrekkelijk, met praktische workshops over het vinden van een baan, en kansen in de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.
Check ook het Here & Now podium, Northern Times Press Centre, en laat een professionele LinkedIn foto maken!

Ook voor bedrijven staan er fantastische  workshops en keynotes  op het programma: over het aannemen van internationals, en de manier waarop kantoren er nu en in de toekomst uit gaan zien. En vooral: hoe zal de wereld er uit gaan zien zonder die dingen?
Als organisatie of bedrijf kun je ook een  tafel claimen  bij de job fair om je (internationaal georiënteerde) vacatures te promoten.
Meld je snel aan via www.makeitinthenorth.nl/event!