Reis Dubai en Abu Dhabi

Gepubliceerd op: 17-10-2021 om 17:20 uur

Namens First Class Business Travels nodigen we u uit om deel te nemen aan een handels- en studiereis naar Dubai en Abu Dhabi in het kader van de Dubai World Expo.

Heeft u interesse in een uitbreiding en verdieping van uw kennis en netwerk in Dubai? Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze handels- en studiereis. Voor aanmelding kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Na de aanmelding wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om met u de diverse onderdelen van de reis door te nemen.

> Aanmeldingsformulier reis Dubai

Handelsreis
De handels- en studiereis naar Dubai en Abu Dhabi is er op gericht om ondernemers een bezoek te laten brengen aan de Wereldtentoonstelling en kennis te laten maken met de mogelijkheden die Dubai/Verenigde Arabische Emiraten (VAE) biedt.

Bekijk het gehele programma!

Dubai World EXPO
Onder het thema ‘Connecting minds, creating the future’ zetten meer dan 190 landen zichzelf in de kijker op vlak van duurzaamheid, hernieuwbare energie en mobiliteit. De deelnemende landen laten graag zien hoe ze willen bouwen aan de wereld van morgen. Met baanbrekend innovaties, grensverleggende initiatieven, de nieuwste technologieën in de zoektocht naar nieuwe oplossingen voor de grootste uitdagingen van onze tijd.

Dubai
Van oktober 2021 t/m april 2022 wordt in Dubai de wereldtentoonstelling georganiseerd onder de naam ‘Connecting minds, creating the future’.

Het programma is o.a.:
• in contact te komen met de mogelijkheden in Dubai;
• bijeenkomsten met lokale organisaties zoals NL consulaat, NCD en lokale KvK;
• 2 dagen bezoek aan Dubai World Expo;
• uw netwerk uit te breiden.

Abu Dhabi
De stad Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten.
Het programma daar betreft een bezoek aan onder meer::

• bezoek aan Masdar city;
• het Louvre Abu Dhabi;
• bijeenkomsten met lokale organisatie/bedrijven.

Informatiebijeenkomst deelnemers
Voor de deelnemers wordt bij voldoende belangstelling begin 2022 een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd betreffende deze handels- en studiereis.

Meer Informatie
Neem voor meer informatie contact op met Gert Bakker (T: +31 654 213 290 of E: info@firstclassbusinesstravels.nl)