Save the date: German Business Week 15 t/m 17 April

Gepubliceerd op: 4-03-2019 om 21:32 uur

Wilt u meer weten over kansen en mogelijkheden op de (Zuid-)Duitse Markt? Kom dan in april naar de 1editie van de German Business Week, hét evenement voor ondernemers met ambities voor de Zuid-Duitse markt.

Van 15 tot en met 17 april organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met het buitenlandnetwerk en de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen BOM, Oost NL, IQ, Amsterdam Trade, Economic Board Utrecht en Rotterdam Partners de eerste editie van German Business Week.

Gedurende 3 dagen kunt u zich helemaal verdiepen in de Zuid–Duitse markt. Het programma bestaat uit inhoudelijke presentaties, praktische tips van ervaringsdeskundigen en rondetafelgesprekken/workshops over actuele thema’s. Daarnaast is er volop gelegenheid om uw zakelijke netwerk uit te breiden.

Zuid–Duitsland, legio kansen

Duitsland is voor Nederland de belangrijkste handelspartner. Zuid-Duitsland (Beieren, Baden–Württemberg en Hessen) is economisch gezien een zeer sterke regio die vele kansen biedt aan Nederlandse ondernemers. Deze regio doet het bovengemiddeld goed, met de hoogste economische groei en de laagste werkloosheid van de hele Bondsrepubliek. Nederland kan het innovatieve en groeiende karakter van deze regio goed benutten. Bovendien is Zuid–Duitsland van de Duitse regio’s koploper wat betreft internationale handel.

Waar en wanneer?

De German Business Week wordt gehouden op de volgende data en locaties:

  • Maandag 15 april – Utrecht
  • Dinsdag 16 april – Den Haag
  • Woensdag 17 april – Wageningen

Aanmelden

De inschrijving hiervoor is vanaf half maart open. De registratiegegevens staan binnenkort op deze website.

Blokkeer deze data alvast in uw agenda! Meer informatie volgt spoedig.