Stoppen met werken maar niet met de voeten omhoog

Gepubliceerd op: 26-10-2020 om 13:29 uur

Na ruim 20 jaar voor Airco-Fin te hebben gewerkt, gaat Lulof Dijk eind van het jaar van zijn pensioen genieten. Hieronder geeft Lulof aan welke ervaringen hij in zijn werkzame leven heeft opgedaan. Hij geeft aan beschikbaar te zijn voor vragen van onze leden.

In de periode bij Aircofin heb ik met name de export over de hele wereld opgezet, middels een nieuw netwerk van agenten, maar ook door middel van directe verkoop aan raffinaderijen en apparatenbouwers. Tevens heb ik een nieuwe fabriek in India opgezet (copie van Aircofin Nederland) en een gelijkwaardig bedrijf in Polen overgenomen.

Veel ervaring, die ik in de toekomst graag wil delen met jonge ondernemers (zonder contractuele verbinding), die met export willen beginnen of die willen uitbreiden.

Deze informatie mogen jullie delen met jullie leden. Ik ben in elk geval bereikbaar onder mijn mail adres lcdijk@kpnmail.nl en met mijn mobielnummer 0653701904.