Terugblik Be Smart Be International 2022

Gepubliceerd op: 11-06-2022 om 15:15 uur

Op vrijdag 10 juni was De Sluisfabriek in Drachten de setting voor Be Smart Be International 2022.

Richard van Hooijdonk gaf zijn visie op een aantal sociale ontwikkelingen waarmee wij in de nabije toekomst te maken gaan krijgen. Tech heeft daarbij de toekomst. In het aansluitende panel met Wytze Anema, Bas de Nooijer, Wim H. van de Beld en René Pol werd hun mening op de besproken onderwerpen gegeven.

Vervolgens konden de deelnemers twee workshops volgen over de thema’s Internationale handel, Lastige logistiek in oorlogstijd en de Exportstrategie. Zeer informatieve sessies maar ook leuke praktijkverhalen.

Als afsluiting van deze enerverende ochtend stond er een goed gevuld buffet klaar. Er werd dan ook nog lang nagepraat over hetgeen tijdens de sessies was besproken.

De foto’s zijn toegevoegd aan ons fotoalbumBe Smart Be International 2022.

Voor de aanwezigen stellen zijn door Richard van Hooijdonk interessante publicaties beschikbaar gesteld.

E-books voor aanwezigen

Voor de aanwezigen stellen we 20 verschillende gratis e-books beschikbaar. We voegen maandelijks nieuwe e-books toe over uiteenlopende onderwerpen. Ook onze blog en video’s zijn de moeite waard. Iedere week nieuwe artikelen op basis van waardevol onderzoek.

Kosteloze trend-alert service

We bieden een kosteloze trend-alert service voor verschillende sectoren. Inmiddels ontvangen zo’n 80.000 personen onze trend-alerts. Een gratis abonnement is voor iedereen beschikbaar.

2022-06-10_BeSmartBeInternational_slides_def