Terugblik bedrijfsbezoek Medusa

Gepubliceerd op: 25-11-2022 om 10:57 uur

Dat ook kleinere bijeenkomsten zeer waardevol en interessant kunnen zijn bewees het bedrijfsbezoek aan Medusa Radiometrics. Op 24 november hebben we hier in een gemoedelijke sfeer met de aanwezige leden kunnen brainstormen over het onderwerp logistiek.

Na een presentatie van Han Limburg over het ontstaan en de ontwikkelingen van Medusa werd een rondleiding door het bedrijf verzorgd. Dit is als zeer interessant ervaren wat ook bleek uit het iets uitlopen van het programma.

Vervolgens gingen we onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek onder leiding van Hebe Jager van Grodal Expeditie B.V. Hier bleek dat iedereen tegen dezelfde problematiek aanloopt zoals bijvoorbeeld de controles bij de douane. Natuurlijk is niet overal een passende oplossing voor maar er werden over en weer ideeën uitgewisseld waar men wel verder mee kon.
Via de app groep werd de mogelijkheid geboden aan de overige leden om deze sessie live te volgen.

Deze bijeenkomst heeft weer eens aangetoond hoe nuttig bedrijfsbezoeken zijn. Zeer waarschijnlijk komt hier een samenwerking uit voort tussen twee van onze leden, wat vooraf totaal niet voorzien was. Leuk om dit weer zo te ervaren.