Terugblik Exportontbijt

Gepubliceerd op: 5-04-2019 om 12:41 uur

Een goed ontbijt, een interessant verhaal en daarna weer aan de slag in de eigen werkomgeving.
In een andere setting dan normaal, namelijk met een ontbijtbuffet, hebben we onze leden op 4 april welkom geheten bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Wijnand Aalderink directeur externe relaties vertelde over de mogelijkheid om als MKB’er in het noorden studenten aan het werk te zetten met een van je vraagstukken.

Vervolgens vertelde Klaas de Graaf van IG Design uit Hoogeveen samen met student Ramon Klein Velderman hoe zo’n project kan bijdragen aan de ontwikkeling van je bedrijf.

Als u geinteresseerd bent in deze mogelijkheid kunt u meer informatie vinden op de website van de RUG  of direct contact opnemen met Wijnand Aalderink, E: m.w.aalderink@rug.nl, T: 06 53704821.

Een aantal aanwezigen was oprecht geïnteresseerd in deze mogelijkheden. Wie weet wat voor leuke projecten dit op gaat leveren.

Aan het eind van het ontbijt kreeg Maartje de Jonge van het International Welcome Center North de gelegenheid om het project Make it in the North onder de aandacht te brengen. Dit is een platform dat bedrijven en internationaal talent met elkaar in contact wil brengen. Bedrijven kunnen in dit platform onder andere internationale vacatures plaatsen. Kijk voor meer informatie op de website.

De foto’s zijn toegevoegd aan het fotoalbum.