Vacature ‘Directeur’

Gepubliceerd op: 26-09-2019 om 08:52 uur

“Exportclub Noord is dé ontmoetingsplaats voor exporterende en importerende ondernemers.

Exporteren is een van de leukste facetten van ondernemen. Tegelijkertijd ook een van de moeilijkste. Elk land is anders, heeft een andere cultuur, andere regels. Maar… exporteren kun je leren en daarom is er de Exportclub.

Niet alleen door het organiseren van export gerelateerde bijeenkomsten maar vooral door het netwerken met andere exporteurs. Veel van onze leden hebben de lastige paden van het exporteren al bewandeld. Door met elkaar in gesprek te gaan en te praten over de opgedane ervaringen leer je toch het meest.

Informatie inwinnen en leren van elkaar, dat is wat de leden vinden bij de Exportclub.

“Exportclub Drenthe” en “Exportclub Groningen” zijn in een vergevorderd traject van een fusie met als resultante dé “Exportclub Noord”.
Eén van de primaire doelen is onze leden nog beter te bedienen door middel van expert- & netwerk bijeenkomsten en thema lunches (lunch & learn).

Binnen de nieuwe club willen we een professionialiseringsslag doorvoeren. Dit doen we onder andere met een aantal nieuwe bestuursleden, maar ook via een “Directeur”. Deze moet het gezicht worden in Noord-Nederland voor de Exportclub. Daarom zijn we op zoek naar een netwerker pur sang en een dynamische duizendpoot.

Kandidaten hebben tot 30 oktober de mogelijkheid te solliciteren naar deze functie. De eerste gespreksronde vindt plaats op 11 november, een eventuele tweede ronde op 18 en/of 21 november.

De vacaturetekst vindt u via onderstaande link.

Vacature Directeur ECN