Virtuele handelsmissie water Marokko

Gepubliceerd op: 18-03-2021 om 10:49 uur

Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de watersector? En wilt u zakendoen, contacten opbouwen en/of uw netwerk uitbreiden in Marokko? Neem dan van 19 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie naar Marokko.

Voor wie?
De virtuele missie naar Marokko is interessant voor bedrijven en kennisinstellingen uit de Nederlandse watersector, en voor waterschappen die internationaal actief (willen) zijn.

Programma
Voorafgaand aan de missie vindt er een gezamenlijke bijeenkomst plaats voor Nederlandse deelnemers om kennis te maken en het programma te bespreken.

Het programma bestaat uit een kick-off, interactieve thematische en technische sessies.

Matchmaking
Elke deelnemer kan op eigen initiatief matchmakingafspraken inplannen via het online b2match-platform. Deelname aan deze ‘vrije matchmaking’ is bij de deelnemersprijs inbegrepen.

Aanvullend hierop kunt u tegen bijbetaling ook georganiseerde matchmaking op maat aanvragen bij RVO.

Aanmelden: Meld u nu aan voor deelname. Dit kan uiterlijk tot 18 april. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven.

U kunt zich nog aanmelden voor matchmaking tot en met 18 maart.
Na deze datum is het alleen nog mogelijk om afspraken in te plannen voor de vrije matchmaking. Dit doet u zelf via het b2match-platform.

Deelnemende bedrijven moeten binnen de genoemde structuur en thema’s van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan deze missie.

Kosten: Deelname kost € 250 exclusief btw per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers, deze prijs geldt ook bij 1 deelnemer). Elke 3e en volgende deelnemer betaalt € 125 exclusief btw.
Contact: Heeft u nog vragen over deze virtuele missie? Neem dan contact op met:
Kim Romeijn, Business Development Coach Noord-Afrika, RVO
E: kim.romeijn@rvo.nl.nl