Virtuele handelsmissie Zuid-Afrika

Gepubliceerd op: 25-05-2021 om 15:45 uur

Bent u actief op het gebied van HealthTech, Smart Logistics of Fintech en wilt u zakendoen in Zuid-Afrika? Neem dan van 22 juni tot en met 25 juni deel aan de virtuele techmissie naar Zuid-Afrika.

Han Peters, ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Pretoria, opent deze virtuele missie en wijst u de weg in Zuid-Afrika.

Voor deze missie wordt er nauw samengewerkt met VNO-NCW / MKB-Nederland. Zij hebben het belang van het bevorderen van handel met Afrika hoog op de agenda staan. Dit virtuele bezoek aan Zuid-Afrika draagt bij aan de door het bedrijfsleven gepresenteerde Afrika Strategie. In deze strategie wordt gewezen op nieuwe groeimarkten in Afrika die zorgen voor veel handels- en exportkansen. VNO-NCW / MKB-Nederland is ook aanwezig bij de start van deze missie.

Voor wie

Deze missie is gericht op verscheidene sectoren. Deelname staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in een of meerdere van onderstaande sectoren:

  • HealthTech
  • Smart Logistics
  • Fintech

Tijdens deze missie leert u meer over het land en de kansen in de genoemde sectoren. Ook ontdekt u hoe de Zuid-Afrikaanse overheid uitdagingen in deze sectoren wil aanpakken. Nederlandse bedrijven die al actief zijn in Zuid-Afrika delen hun ervaringen. Daarnaast komt u in contact met Zuid-Afrikaanse organisaties en bedrijven.

Programma

U kunt zelf uw missieprogramma samenstellen uit een gevarieerd aanbod van online sessies. Zo richt u zelf missiedagen in die passen bij uw wensen en de uitdagingen van uw organisatie.

Tijdens de missie leert u meer over de kansen binnen uw sector. Sprekers praten u via webinars en forumdiscussies bij over trends en uitdagingen. Ook krijgt u een beeld van projecten waarbij partijen internationaal willen samenwerken.

2 soorten matchmaking

U kunt deelnemen aan de online matchmaking via het b2match-platform. Hierbij neemt u via het platform zelf contact op met lokale bedrijven en instellingen die binnen uw sector actief zijn.

U kunt ook kiezen voor matchmaking op maat. Hierbij zoekt een gespecialiseerde matchmaker actief voor u naar interessante contacten en organiseert een-op-eengesprekken. Matchmaking op maat is mogelijk tot en met 28 mei.

Programma

Bekijk het volledige programma (Engelstalig).

Kosten

Deelname kost € 250,- per Nederlandse organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Iedere extra deelnemer betaalt € 125,-. Deelname aan de matchmaking op maat kost €250,- extra per organisatie.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname. Iedere deelnemer meldt zich apart aan.

Wilt u meedoen aan de matchmaking op maat, meldt u zich dan uiterlijk vrijdag 28 mei aan. Na deze datum kunnen we niet meer garanderen dat u mee kunt doen aan dit onderdeel van de missie.

Let op: er kunnen maximaal 30 bedrijven deelnemen aan de matchmaking op maat. Voor inschrijving zonder matchmaking kunt u zich inschrijven tot 15 juni.

Aanmeldingen behandelen wij op volgorde van binnenkomst. Meldt u zich daarom snel aan.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemende bedrijven passen bij de sectoren en onderwerpen van de missie. Als u zich aanmeldt, vragen we u daarom aan te geven bij welke sessies u zich wilt aansluiten.