Virtuele handelsmissies naar kansrijke steden

Gepubliceerd op: 18-02-2021 om 07:26 uur

Wolrd Trace Center Leeuwarden

Bent u opzoek naar nieuwe contacten in het buitenland? Dan kunt u dit jaar deelnemen aan de kosteloze virtuele handelsmissies van het WTC naar kansrijke steden en regio’s voor internationaal zakendoen!

Deelname aan deze handelsmissies is kosteloos. U betaalt alleen per gemaakte afspraak. Er kunnen aan een handelsmissie maximaal 10 bedrijven deelnemen. Deelname gaat op basis van first come first serve.

Locaties
Triëste, Italië
Savannah, USA
Buffalo, USA
Moskou, Rusland
Quéretaro, Mexico
Dublin, Ierland

Het programma
Onze handelsmissies bestaan uit een programma van 4 dagen. De eerste dag wordt er een informerende webinar gegeven over zakendoen in de stad en regio (cultuurverschillen, tips en tricks en andere relevante informatie). De overige 3 dagen zijn voor individuele afspraken met lokale/regionale bedrijven en/of organisaties. Wij streven naar maximaal 2 online afspraken per dag van elk een uur.

Bij deelname ontvangt u een intake formulier, hierop volgt een intake gesprek met ons en de matchmaker. Is er markt voor het product en verwacht onze matchmaker u te kunnen verbinden, dan gaan wij aan de slag. Uiteindelijk betaalt u voor het aantal gemaakte afspraken (Maximaal 6). De kosten per afspraak zijn € 200,- ex BTW. Dus heel simpel: “No cure, no pay”.

De keuze voor deze virtuele uitvoering bespaart naast veel tijd ook veel kosten. U heeft via een digitaal platform één op één contact met uw counterpart voor een eerste verkenning. De bedoeling is dat u gedurende vier dagen twee uur bezig bent met deze missie. Hoe efficiënt.

Klik hier voor meer informatie