Voorzitter Tom Bakker zwaait af

Gepubliceerd op: 31-05-2018 om 11:24 uur

Ook vierde kooksessie bij Dennis Cooking Place een groot succes

Het begint een beetje een traditie te worden. Eens in de drie jaar plannen we een kookworkshop in bij Dennis Cooking Place en elke keer weer zijn de reacties zeer positief. In een ontspannen sfeer wordt er onder de bezielende leiding van Dennis een aantal heerlijke gerechten bereid.

Deze keer onder andere Pasta Carbonara, Italiaanse gehaktballen, gefrituurde kip op wafels met Jack Daniels Mayonaise en als toetje brownie met vanilleijs. Na een dik uur in de keuken actief te zijn geweest werden de gerechten met smaak gegeten.

Onder onze leden blijkt een aantal verborgen talenten te zitten.

Voorafgaand aan de kooksessie vond de Algemene Ledenvergadering plaats. De laatste keer met Tom Bakker als voorzitter. Na tien jaar deze rol te hebben vervuld heeft Tom de voorzittershamer overgedragen aan Diederik Binnema. Tijdens de ALV is aan de leden de vraag gesteld wat hun idee is over een fusie. De leden hebben het bestuur dan ook fiat gegeven om fusiegesprekken aan te gaan met de exportclubs in Drenthe en Friesland. Dit zal door het bestuur worden opgepakt.

Tom werd door de secretaris bedankt voor zijn jarenlange inzet en ontving als cadeau een mooie Holland Vaas van Royal Goedewaagen en een glazen Export trofee.

De notulen van de ALV en het jaarverslag zijn op te vragen bij het secretariaat. De foto’s zijn toegevoegd aan het foto album.