Webinar Zakendoen met de buren terugkijken

Gepubliceerd op: 7-05-2020 om 13:37 uur

Op 6 mei hebben wij een webinar georganiseerd over ‘zakendoen met de buren’. Met 91 deelnemers is dit een groot succes gebleken. Heeft u dit gemist? Kijk dan dit webinar terug via Youtube, zie onderaan deze pagina.

De coronacrisis laat diepe sporen achter in de economie. Overheden grijpen massaal in om deze schokken te dempen maar de vraag is of dat genoeg is. Wat betekent dit voor de Duitse, Belgische en Britse economie? Hoe groot zal de impact zijn? Wat als de lockdown langer duurt? Heeft dit ook invloed op de Brexit? Erik-Jan van Harn, macro-econoom bij RaboResearch, doet onderzoek naar deze én nog veel meer vragen. In het webinar van 6 mei heeft hij in een vogelvlucht antwoord op deze vragen gegeven en een overzicht van hoe het er nu voor staat in Duitsland, België en Engeland.
Ook heeft Wido van den Bosch, algemeen directeur van Brink Industrial, een rol vertolkt tijdens dit webinar. De coronacrisis biedt ongekende kansen voor ‘handel met de buren’. Circulariteit, Industry 4.0 en lokaal produceren zijn het antwoord. Volop kansen dus! Hoe Brink Industrial daarop inspeelt, vertelde hij tijdens de webinar.