Woodpacker wint zilveren FD Gazelle Award 2022

Gepubliceerd op: 25-11-2022 om 11:00 uur

Exportclub Noord feliciteert Woodpacker Trading met het winnen van de zilveren FD Gazelle Award 2022.

Hieronder de tekst uit het persbericht.

Voor de negentiende keer organiseerde het Financieel Dagblad de jaarlijkse FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Na twee eerdere FD Gazellen nominaties, beklom Woodpacker Trading afgelopen dinsdag het podium met een tweede plaats in de regio Noord Nederland.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor dit jaar — de editie van 2022 — gaat het om ondernemingen die van 2019 tot en met 2021 ten minste 20% groei lieten zien in zowel omzet als het aantal fte.

Voor de eigenaren Jos Hilbrands en Ruben Hut begon het avontuur ruim 22 jaar geleden met de hamer in de hand en een spijkerschort voor. “Voor de derde keer genomineerd zijn is al een prestatie maar, dat we ook nog eens bekroond worden met een zilveren award, maakt ons meer dan trots op onze collega’s en klanten”.

In de afgelopen jaren is Woodpacker Trading uitgegroeid tot een full-service productiebedrijf op het gebied van houten transportverpakkingen. Vanuit de vestiging in Drachten is een team van ca. 25 personen dagelijks bezig met de ontwikkeling en productie van diverse maatwerkproducten. Of het nou gaat om een gerecyclede, nieuwe pallet of om “specials”; de op maat gemaakte transportmiddelen van hout zoals transportkisten, pallets, glasbokken en vlonders. De klant kan rekenen op een gecertificeerd product dat aan alle eisen voldoet.

“Zijn we nu klaar? Nee zeker niet! We hebben ons bedrijf ingericht op groei!”