Zeer succesvolle bijeenkomst bij JC-Electronics

Gepubliceerd op: 27-09-2018 om 15:07 uur

Als een bijeenkomst meer dan een uur uitloopt op het programma maar niemand die daarover klaagt, dan kun je met recht spreken van een zeer geslaagde avond. Dit was het geval bij JC-Electronics.

De eerste spreker was Stefan Holthausen van de Holthausen Groep uit Hoogezand. Hij vertelde over de ontwikkelingen van waterstof. Het is de firma Holthausen gelukt om een Tesla om te bouwen tot een auto op waterstof. Volgens Stefan is waterstof de brandstof voor de toekomst. De presentatie was zeer boeiend, hij wist de aandacht goed vast te houden en de vragen bleven komen.

Daarna voelde Gertjan de Vries van gastheer JC-Electronics zich geroepen om zijn presentatie in ‘sneltreinvaart’ te houden zodat er voor zijn collega’s nog tijd overbleef voor de rondleiding. Nog maar twee jaar terug waren we te gast bij JC-Electronics in hun vorige pand in Marum. Daar waren ze toen al flink uit hun jasje gegroeid. De verhuizing naar de nieuwe plek was dan ook meer dan noodzaak. In Leek hebben ze een prachtig ingericht bedrijfspand die in de verste verte niet doet herinneren aan Marum. Wat een ruime opzet en wat een ruimte op de spullen op te slaan.

Tijdens de rondleiding vertelden de enthousiaste medewerkers vol trots over hun werk en het product. JC-Electronics geeft elektronische producten een tweede leven en levert aan meer dan 130 landen. Dat ook de rondleiding uitliep werd absoluut niet als vervelend ervaren.

Tegen acht uur hadden de meeste deelnemers toch wel trek gekregen. De late aanvang van het buffet had gelukkig geen effect op de kwaliteit van het eten. Dit werd aangeboden door JC-Electronics, waarvoor onze dank.

Kortom een zeer geslaagde bijeenkomst met een mooie opkomst.